ELSY

ELSY K302

ELSY reprezintă arhitectura inteligenta de tip E/E. Cu ELSY veți avea un vehicul dotat cu un sistem electric de încredere. Chiar daca va aparea o defectiune in sistem, aceasta poate fi cu ușurintă urmărita, atât prin computerul de bord sau printr-un laptop ce are instalată aplicația de service Thoreb. Daca vehiculul face parte dintr-un sistem de monitorizare in timp real Thoreb, rapoartele despre erori precum si diagnoza pot fi monitorizate in timp real.

Read More: ELSY

INFORMAŢII ÎN TIMP REAL

RealTimeInfo2

Thoreb oferă informații în timp real pentru managerii companiilor de transport, pentru pasageri şi în aceiaşi măsură pentru şoferi şi personalul de întreţinere, printr-o interfaţă grafică intuitiva. Vehiculele care transmit date în timp real raportează alarme declanşate de o varietate foarte largă de intrări. Aceste informaţii pot fi furnizate în formatul standard către alţi utilizatori sau integratori şi procesate ca rapoarte pentru diferite grupuri de utilizatori.

Read More: INFORMAŢII ÎN TIMP REAL

PLATFORMA DE COMUNICARE

network2

Platforma de comunicare Thoreb este asemănătoare un sistem nervos. Este proiectată să lucreze ca un router/gateway pentru întregul vehicul. Acesta nu doar transmite informații din CAN către celelalte sisteme din vehicul, dar si comunică cu alte subsisteme din interiorul vehiculului precum şi în exterior acestuia prin intermediul 3G/4G.

Read More: PLATFORMA DE COMUNICARE

ŞOFERUL LA CONDUCERE

DriverInCommand2

Thoreb are o serie de soluții pentru a îmbunătăți postul de conducere al şoferului prin ajutarea acestuia în activitatea sa zilnică dar şi prin suportul acestuia în relaţia cu pasagerii. Interfaţa Thoreb pentru şoferi, oferă o gamă largă de afisaje, compatibile cu diferite tipuri de proiecte. În aceiaşi măsură, Thoreb are în portofoliu o gamă variată de panouri de bord, în care sunt integrate până la 96 de comutatoare, care pot fi integrate cu sistemul ELSY.

Read More: ŞOFERUL LA CONDUCERE

EFMS

vatten2

Sistemul EFMS (Eco Driving and Fuel Management System) ajuta soferul sa minimizeze consumul de combustibil si sa sporească confortul pasagerilor. Cu ajutorul sistemului EFMS este posibil sa ajutam la îmbunătățirea modului de conducere al soferului si sa reducem costurile cu combustibilul. EFMS înregistrează cand soferul utilizeaza pedala de acceleratie prea brusc si cand limitele confortabile ale accelerarii/ deccelerarii sunt depasite.

Read More: Eco Driving and Fuel Management System

SISTEMUL DE INFORMARE PASAGERI

Infotainment2

Thoreb ofera o platforma de informare/divertisment puternica si flexibila. Dispune de monitoare cu rezolutie inalta, cu dimensiuni variate si pentru diferite modalitati de instalare, care difuzeaza informatii utile din trafic precum si publicitate si divertisment pentru pasageri, totul bazat pe locatia si turul vehiculului. Platforma informare/divertisment poate fi conectata la sistemul de anunt vocal, care activeaza anunturile audio de statie.

Read More: SISTEMUL DE INFORMARE PASAGERI

VOITH DIAGNOSTICS

Voith2

Thoreb are un sistem Unic de diagnoza telecomandat care ofera acces complet in cutiile de viteza VOITH, in orice moment. Unitatea de bord Thoreb recunoaste daca apare o eroare in cutia de viteza si transmite mesaje text sau e-mail catre managerul de intretinere, care poate vedea instantaneu toate informatiile legate de cutia de viteza folosind un smartphone/ computer si un browser web.

Read More: Voith Diagnostics

e-Ticket

eTicket2

Cu E-TICKET la bord, Validarea biletelor tip QR code Este mult mai facila la imbarcare. Nu conteaza daca QR code este afisat pe un smartphone sau tableta sau a fost printat pe hartie. Doar apropie biletul de scanner-ul Thoreb. Starea biletului este imediat indicata soferului prin intermediul display-ului.

Read More: e-Ticket

INFORMATII PENTRU CALATORI

TravellerInfo2

Previziunea plecarilor si informatiile despre cursele anulate, pot fi afisate pentru calatori in statiile de autobuz pe display-uri specializate. Aceste previziuni sunt disponibile si pentru alti integratori de sistem via SIRI 1.0 XML protocol. Mai mult decat atat, pasagerii pot avea situatia in timp real a legaturilor cu linia curenta, precum si alte informatii.

Read More: INFORMATII PENTRU CALATORI

DIAGNOZA TELECOMANDATA

EarlyWarning2

Thoreb are cateva solutii care ofera conceptului de diagnoza comandata a vehiculului o noua viziune. Clientii nostrii primesc in timp real mesaje si avertisment din sistemul electric al vehiculelor, ca SMS sau intr-o aplicatie din Internet. Notificarile despre evenimente importante sunt disponibile 24 ore, oriunde exista conexiune la internet.

Read More: DIAGNOZA TELECOMANDATA

Supraveghere video

Video 02

Un numar din ce in ce mai mare de oameni, au descoperit ca supravegherea video in vehicule, este o metoda buna de imbunatatire a securitatii in transportul public, pentru soferi si calatori. Sistemul nostru de supraveghere video (VSS) este creat special pentru transportul public si poate fi integrat cu computerul de bord avand ca rezultat numeroase beneficii (localizare GPS a imaginilor, transmitere de alarme din sistemul de supraveghere video, etc).

Read More: Supraveghere video

PRIORITATEA IN TRAFIC

TLP 2

Cu solutia Thoreb pentru asigurarea prioritatii la traversarea intersectiior, autobuzele si tramvaiele pot automat sa primeasca prioritate cand se apropie de acestea. Astfel fluxul de trafic va fi mult mai constant si intarzierile pot fi evitate. Nu este necesara nici o actiune din partea soferului iar sistemul este usor de instalare si de configurat. Poate fi folosit cu orice automat de semaforizare care dispune de intrari pentru detectori.

Read More: PRIORITATEA IN TRAFIC

NUMARATORUL DE CALATORI

TMi

Sistemul Thoreb de numarare al pasagerilor, furnizeaza raspunsuri vitale la intrebari: " Cati pasageri s-au urcat sau au coborat in fiecare statie", "care este incarcarea maxima pe fiecare semicursa", etc. Folosind tehnologia camera stereo 3D si tehnologia de ultima generatie a procesarii imaginii, este foarte usor sa numeri toate urcarile si coborarile pasagerilor. Acuratetea totala Este de 99% chiar si in conditii dificile de numarare.

Read More: NUMARATORUL DE CALATORI

SISTEMUL DE RAPORTARE FOLLOW-UP

Reports2

Sistemul de raportare Follow-up Este o aplicatie bazata pe Un browser web, utilizata pentru a selecta si studia rapoarte cu informatii despre vehicule. O gama variata de rapoarte predefinite este disponibila, de exemplu inregistrari cu respectarea programului de circulatie, numarul pasagerilor transportati, timpii de stationare, consumul de combustibil, depasirea vitezei, distanta parcursa, erori din vehicule, etc.

Read More: SISTEMUL DE RAPORTARE FOLLOW-UP

BIRD VIEW

Voith2

Toti utilizatorii de vehicule pota avea probleme serioase din cauza Unghiul mort de vizibilitate. Cu cat este mai mare vehiculul cu atat mai mare este si aria unghiului mort. In cazul autobuzelor , unghiul mort poate ascunde vizibilitatea fata de pietoni, bicilisti sau chiar masini. Sistemul de monitorizare THOREB BIRD VIEW, ofera o imagine virtuala de 360° de jur imprejurul vehiculului, din perspectiva unui privitor virtual aflat deasupra vehiculului..

Read More: Bird View

CENTRUL DE CONTROL AL TRAFICULUI

TMi

Thoreb ofera o varietate larga de aplicatii pentru centrele de control (dispecerat) pentru a usura activitatea zilnica de transport. Se poate supraveghea traficul in timp real, respectarea orelor programate, pozitionarea geografica pe harta, etc. Mai mult decat atat se poate comunica cu soferul folosind mesajele text sau voce, iar declansarea unui semnal de alarma printr-un buton dedicat pe displayul soferului este evidentiata in aplicatia de dispecerat. Aplicatia Early Warnings prezinta in timp real starea tehnica a vehiculului.

Read More: CENTRUL DE CONTROL AL TRAFICULUI